Sistem de aer conditionat Eberspaecher Olmo Xtra

Aerul conditionat pe apa Olmo Xtra 24V de la Eberspacher, este un sistem care reimprospateaza aerul din cabina vehiculului prin evaporarea apei.Acesta este montat,cu ajutorul kit-ului de instalare inclus in pachet,in locul trapei cabinei tir-ului.

Apa din rezervorul sistemului este pompata intr-un spatiu de compresare. Când apa este compresata isi va schimba starea lichidă in stare gazoasă, astfel va exista oabsorbție de energie care produce reducerea temperaturii. Aerul cu temperatura redusa se va sufla in habitaclu cui ajutorul ventilatorului din dotarea sistemului. Pe lângă reducerea temperaturii, sistemul de aer conditionat stationar Olmocrește si umiditatea relativă a aerului din habitaclu.

Mediul ideal de utilizare a sistemului Eberspaecher Olmo: 

Eficienta maxima a sistemului este obținută în medii calde și cu o umiditate relativ scăzută. Într-un climat uscat, evaporarea apei din aer se efectueaza mult mai usor, cu pierdere minima si consum redus de energie, chiar daca temperatura trece peste 12°C. Eficienta sistemului Olmo scade când acesta este utilizat în medii cu umiditate relativ mare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Aer conditionat pe apa Olmo Xtra 24V Eberspacher

  • Producător: Eberspacher
  • Cod produs: TIR20.6053.01.0001
  • 3.550,00 lei


Etichete: aer conditionat