Aeroterma - Gama de încălzitoare Eberspächer Hydronic (incălzitoare in staționare pe bază de apă) funcţionează independent de motor şi au beneficii multiple, între care amintim următoarele doouă avantaje: pre-încălzesc lichidul de răcire din circuit și apoi habitaclul vehiculului.
Încălzitoarele sunt integrate în circuitul de răcire a motorului. Energia termică obţinută din arderea combustibilului din arzător este preluată de schimbătorul de căldură şi transmisă în interiorul maşinii. Motorul este încălzit prin căldura reziduală din apa de răcire. Pe timpul verii, un încălzitor Eberspächer Hydronic poate fi folosit pentru ventilarea și recircularea aerului din habitaclu.
Elementele practice de control: gama de telecomenzi Eberspächer (Easy Start) și ceasurile de programare fac utilzarea acestor sisteme de încălzire perfect confortabilă și simplă.

Hydronic D5WS - date tehnice

Alimentare: 12V

Capacitate de încălzire: 5kW

Cunsum energie electrică (putere): între 1,2 și 4,8 kW

Notă: pozele atașate au caracter informativ. Piesele din kitul de montaj pot fi diferite în realitate, însă conțin toate elementele necesare montajului cu kit universal.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Aeroterma, Incalzitor stationar Eberspacher Hydronic D5WS cu kit de montaj universal

  • 4.600,00 lei