Termeni si Conditii

Conditii de procesare si livrare a comenzilor trebuie avute in vedere obligatoriu la efectuarea unei comenzi..

Program de lucru: Luni - Vineri 10:00 - 18:00

in afara programului ne puteti contacta pe e-mail.
E-mail: office@tironline.ro

Detalii produse: 
Toate produsele sunt noi, sigilate. Pentru a afla care produse sunt pe stoc va rugam nu ezitati sa ne contactati pe e-mail. Se poate aduce orice produs in 7-10 zile lucratoare. Puteti obtine manuale de utilizare sau de instalare pentru orice produs scriind la adresa de mai sus.
Pentru comenzi mai mari de 5000 RON clientii noi trebuie sa plateasca 10 % din suma in avans pentru a garanta comanda.
Toate preturile sunt cu TVA inclus.
Livrare:
Pachetul se livreaza cu FanCourier sau Cargus cu plata la destinatie, ajunge in 24-48h. Cu FanCourier si Cargus aveti voie sa desfaceti coletul inainte de a plati. Verificati continutul si apoi platiti agentului.
Taxele postale sunt calculate automat atunci cand comandati un produs online. Produsele au garantie 24 luni, sau mai mult, in functie de categoria din care fac parte. Toate cheltuielili de transport le suporta cumparatorul.
Puteti obtine mai multe informatii pentru orice model scriind la adresa de email office@tir.ro
Garatii: 
Conditiile de garantie sunt detaliate in manualul de utilizare si in certificatul de garantie. Se acorda 2 ani garantie pentru orice produs cumparat, conform cu Legea 449/2003.
CERTIFICATUL DE GARANTIE SI CALITATE
Toate produsele beneficiaza de garantie in conditiile de mai jos:
Garantia se execuata la sediul SC Zaharia Automobile SRL, situat in Targoviste, str.Nifon , nr.18, in termen de max. 3 zile lucratoare pentru produse din stoc si max. 10 zile pentru produse fara stoc, daca produsele nu sunt pe stoc nici la furnizor atunci garantia se rezolva in termenul legal de 30 zile.
Persoana de contact: Zaharia Florin, Tel: +40 755 243 424, E-mail:office@tironline.ro
Se pierde dreptul la garantie: in cazul in care produsul nu este insotit de ambalajul si accesoriile originale, in cazul montarilor/ interventiilor efectuate de persoane neautorizate;
in cazul exploatarii defectuoase din partea beneficiarului (setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, medii improprii folosirii produsului – temperaturi ambiante in afara plajei 10÷40 ºC, mediu umed, praf, iesire fara sarcina, scurt circuit, socuri mecanice/electrice, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentului, conectarea/deconectarea anumitor componente in timpul functionarii aparatelor sau sistemului, virusare, formarea performantelor echipamentelor prin overcloking, folosirea consumabilelor neoriginale);
in cazul deteriorarii si inlaturarii seriilor / sigiliilor; in cazul seriilor ilizibile; in cazul nerespectarii instructiunilor tehnice de intretinere si exploatare a produsului.
Taxa de constatare. 
In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei, societatea noastra isi rezerva dreptul de a solicita beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect, care nu poate fi mai mica de 10 EUR la cursul zilei, fara T.V.A.
Eventualele pierderi de programe, date, aplicatii de pe suporturile de memorie incluse in produsele carora li se solicita garantie nu cad in sarcina societatii noastre, de aceea recomandam salvarea periodica a datelor pe alte suporturi (back-up).
Durata de utilizare normata a produselor: 24 luni, conform legii 449/2003
Beneficiarul are obligatia sa verifice cantitatile, calitatea si seriile produselor livrate.
Transportul prin mesagerie si coletarie in tara se face pe riscul expeditorului, marfa fiind asigurata.

Prezentarea produsului pentru acordarea garantiei se face numai in ambalajul original si insotit de toate documentatia aferenta, accesorii, descrierea defectului, copie de pe CERTIFICATUL DE GARANTIE.
Plata: 
Se efectueaza ramburs in lei sau avans in cont. Plata in valuta este posibila doar sub forma transferului in cont in avans pentru persoanele nerezidente in Romania.

SC Zaharia Automobile SRL
Nr. Reg Com. : J15/708/2013
Cod Fiscal : RO 32491046
Adresa: Targoviste , str. Nifon ,Nr. 18,Cod postal 130137 , Dambovita

Contul: RO59 INGB 0000 9999 0442 4601
Banca: ING Targoviste
Capital social: 100.000
Mobil: +40 755 243 424  +40 746 083 888
E-mail: office@tironline.ro
Web: tironline.ro